Hoorn

Naam:                

Telefoonnummer: 

Emailadres:        

Website

Geeft les in:

Tevens:              

 

 

Geeft les op: 

             

Jan van den Eijnden              

0653648898                                 

jvde.music@gmail.com

www.janvandeneijnden.nl

Hoorn, trompet, cornet, bugel, bariton, euphonium

Dirigent; luistercursussen muziek; algemene adviezen

Woensdag en vrijdag (en in overleg)

Jan van den Eijnden geeft met veel plezier les op hoorn, trompet en bariton/euphonium. Hij brengt je niet alleen speelplezier en de liefde voor de muziek bij, ook brengt hij je tot het beste speelniveau.

 

Jan stemt de les af op jouw niveau, waardoor je in je eigen tempo werkt aan je voortgang op het instrument. Hij gebruikt muziekstukken in alle stijlen die leuk en uitdagend zijn om te spelen. Omdat Jan ook uitstekend piano speelt kan hij je tot op hoog niveau zelf begeleiden bij examens, uitvoeringen en solistenconcoursen.

Moderne hulpmiddelen zoals de iPad, Bluetooth-speaker, de PC en speciaal voor jou opgenomen geluidsbestanden  en muziekvoorbeelden maken dat je je optimaal en veelzijdig kunt ontwikkelen.

 

Jan is afgestudeerd hoornist en docent muziek voor primair en voortgezet onderwijs. Hij werkt (sinds 1985) als docent aan het Conservatorium in Tilburg (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) en bij het LKCA: het landelijk kennisinstituut voor cultuureducatie en amateurkunst. Ook dirigeert hij een muziekvereniging en het Koperensemble Hilvarenbeek. Hij is sinds 1985 werkzaam als musicus en docent in Hilvarenbeek. Hij is een veelzijdig en all-round docent met grote ervaring.

 

Voor meer informatie kijk op:

www.janvandeneijnden.nl

 

Muziekcollectief

Reusel-De Mierden

1/3