Gitaar

Naam:                     Telefoonnummer: 

Emailadres:    

Website:   

Geeft les in:

Geeft les op:      

Waar:                 

Johan Hakkens

06-21 49 91 87

johanhakkens@hotmail.com

http://www.gitaarlesdekempen.nl

Gitaar

In overleg

In overleg

Hakkens.jpg

Gitaar spelen is leuk! Het is een ontzettend veelzijdig instrument en dat blijkt ook al meteen als je begint met spelen, er is zo veel repertoire voor geschreven dat het moeilijk kiezen is wat je graag wil spelen.

 

Voor kinderen die nog geen noten lezen heb ik een speciaal programma samengesteld waarmee ze dat spelenderwijs en op een leuke manier leren. Daarna leren ze stukjes uit gitaarmethodes spelen en uiteraard komen ook de bekende liedjes komen aan bod.

 

Voor volwassenen en gitaristen die al verder gevorderd zijn kan een programma op maat worden samengesteld. Na het aanleren van de basistechnieken ga je je dan snel specialiseren in de muziekstijl die jou het meest aanspreekt.

 

Binnen deze lessen komen de volgende facetten aan bod:
– improviseren met verschillende toonladders
– leren spelen op backingtracks
– de toonladders en uitleg daarvan
– gehoortraining
– kennis en begrip van akkoorden
– leren spelen op heel de hals
– zelf je muziek opnemen

 

Vanaf augustus 2019 ga ik groepslessen aan kinderen vanaf 7 jaar aanbieden. Dit wordt een naschoolse activiteit op de basisscholen binnen de Kempen gemeente Reusel – de Mierden. Groepen zullen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 leerlingen, afhankelijk van het aanbod.

 

Lesgeld groepsles basisschoolkinderen vanaf 7 jaar:

De kosten voor deze groepslessen zijn €490,- voor iedere week een groepsles van een uur. Binnen de gemeentes Bladel en Reusel – de Mierden wordt gewerkt met een subsidie van de gemeente en dat betekent dat de helft van het lesgeld wordt vergoed door de gemeente. Het lesgeld bedraagt na aftrek van deze subsidie dan nog €245,-.


Lesgeld jeugdigen t/m 18 jaar :

30 minuten individueel wekelijks (36 weken) € 850,-. Na aftrek van de gemeentelijke subsidie (€ 370,-) bedraagt het lesgeld inclusief lokaalhuur € 480,-.

 

Lesgeld volwassenen:

Voor leerlingen boven de 21 jaar is er de mogelijkheid om een 10-rittenkaart te kopen à € 272,25 (incl. 21% BTW) Deze lessen kunnen in overleg gepland worden, zodat je, als je niet kunt, ook niet hoeft te betalen.  

Leslocaties en tijden zijn nog nader te bepalen.

 

Muziekcollectief

Reusel-De Mierden

1/3